HARDWARE & SOFTWARE


De computer gaat niet meer aan of halverwege het opstarten krijgt u een blauw scherm. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door defecte hardware of conflicterende software. Wij onderzoeken de computer of laptop en vervangen indien nodig de defecte hardware, of verwijderen de conflicterende software.  U krijgt altijd een prijsopgave voordat wij overgaan tot reparatie. U betaalt altijd de onderzoekskosten, besluit u bij ons te repareren dan vervallen de onderzoekskosten. Als wij het probleem niet kunnen vinden betaalt u niets.

VIRUS VERWIJDEREN


Het overkomt iedereen wel eens, u download iets van het internet en dit bestand blijkt geïnfecteerd te zijn met een virus. Uw computer begint onmiddelijk vreemd te reageren en bepaalde software werkt niet meer naar behoren. Als u een virus heeft maak dan geen gebruikt meer van persoonlijke services zoals Internet bankieren of Facebook. Het is mogelijk dat dit virus uw wachtwoord of persoonlijke gegevens "steelt". Als u het vermoeden heeft dat uw computer of laptop is geïnfecteerd neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

HERINSTALLATIE


Het komt vaak voor dat er veel schadelijke software op een computer of laptop zit. Hierdoor is het moeilijk om de computer of laptop te herstellen naar de originele staat, en moeten wij een herinstallatie uitvoeren. Uw bestanden kunnen hierbij verloren gaan, het is verstandig om eerst een backup van uw belangrijke bestanden te maken mocht u een herinstallatie overwegen. Als wij van mening zijn dat een herinstallatie noodzakelijk is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

OVERIG


Voor overige ICT gerelateerde problemen kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld: netwerk problemen, problemen met randapparatuur of tv en telefoon problemen.

 

Prijslijst

Hardware inbouwen/vervangen en installeren
€34.95
Software installeren en personaliseren €34.95
Onderzoekskosten/reparatiekosten
€34.95
Randapparatuur aansluiten en installeren
€34.95
Schadelijke en ongebruikte software opruimen
€34.95
Computer/Laptop schoonmaken €34.95
Overige software problemen
€34.95
Overige hardware problemen
€34.95
Overige netwerk problemen €34.95
Router/Accesspoint aansluiten en installeren
€34.95
   
Thuisnetwerk aansluiten
€44.95
Internet/Alles in één aansluiten en installeren
€44.95
Virus verwijderen
€44.95
(her)Installatie Windows XP/Vista/7/8/8.1
€49.95
Computer/Laptop ophalen + repareren + terugbrengen
€49.95
Overige diensten*
€7.95 per kwartier
Voorrijkosten per k/m
€0.45 eerste 10 gratis

Bovenstaande tarieven zijn exclusief eventuele hardware, software of randapparatuur en inclusief BTW (21%).
*bijvoorbeeld: aansluiten NAS, media center pc of het maken van een website.